L'Eva Pradas és paradista del Mercat de Sant Andreu i a la seva parada hi podem trobar carn de vedella, xai i bou. Aquest any s'estrena a Mercat de Mercats com a Artista de Mercat i ens explica que és una bona oportunitat per donar-se a conèixer.
"A una carnisseria, el tall és una cosa que tothom coneix, el que costa trobar és la vedella elaborada. Nosaltres la transformem per tal d'arribar a casa i cuinar el producte directament", ens explica l'Eva. A la seva parada tenen pastissos de vedella, llibrets, bombes..."elaborats que només acostumem a trobar a llocs de cuinats", afegeix la paradista. Així doncs, el que ens vol explicar la paradista a Mercat de Mercats és les diverses elaboracions que es poden fer amb la carn de vedella.
El producte estrella de la seva parada? Les piadines de vedella! Són molt fàcils de fer i tenen molt èxit. Es tracten d'unes tortes de de pa italià que es cuina com una pizza, va farcida de vedella "i combinada amb olives picants, rulo de formatge de cabra, el que tu vulguis!", afegeix l'Eva.
La paradista explica que la rebuda que han tingut aquests productes elaborats està sent molt positiva, "sobretot entre la gent jove, ja que només amb uns minuts a la paella o al forn ja està fet".
Si voleu saber més sobre els productes elaborats amb vedella, no us perdeu 'Elaborats càrnics "exkisit's"', la xerrada que ens oferirà l'Eva Pradas el proper 20 d'octubre de 17 a 17:30 hores a l'estand de la fira Mercat de Mercats. Si voleu consultar la resta de ponències dels Artistes de Mercat, consulteu el següent enllaç.
Afegeix un comentari