L'adriana i la Karina van obrir la seva parada farà prop de quatre mesos al Mercat de Bon Pastor. Els seus productes estrella? La pastisseria sense gluten.
A Meru Bakery l'objectiu és, segons l'Adriana, "fer de la parada una pastisseria inclusiva i per a tothom, és a dir, desmitificar el fet que la pastisseria sense gluten no és igual de bona que la tradicional". A la seva parada també ofereixen productes sense lactosa, sense sucre o vegans. En aquests darrers casos, acostumen a tenir-los sota demanda.
L'adriana ens explica que ja feia cinc anys que amb la seva cunyada, Karina, rumiaven sobre el fet d'obrir una pastisseria juntes ja que sempre els havia apassionat. "Després d'uns anys de creixement professional - ja que les dues venim del món de la restauració - i de participar en diverses càpsules i programa formatiu de Barcelona Activa, on vam rebre assessorament per fer el nostre pla d'empresa, vam decidir agafar la parada".
"El mercat ens va encantar des d'un inici, està molt ben ubicat, nou i el tracte que vam rebre per part de la resta de companys i de l'IMMB va ser genial", comenta l'Adriana. Definitivament, "hem convertit la nostra passió en el nostre dia a dia", afegeix la paradista.
El fet d'estar al mercat els aporta diversos avantatges com "el fet de poder parlar amb la gent i que et donin la seva opinió un cop han tastat els nostres productes i l'oportunitat de poder vendre al nostre client final". L'Adriana afirma que han tingut una molt bona acollida per part de la resta de paradistes i que per part dels clients, n'hi ha diversos que ja han repetit diverses vegades.
"Tenim molta il·lusió posada en el projecte i el que esperem de la nostra clientela és que ens donin feedback sobre els nostres productes per tal de poder millorar dia a dia en el que oferim", conclou l'Adriana.
*Fotos cedides per Merú Bakery del seu compte d'Instagram
Afegeix un comentari