El 26 de novembre, el Mercat de Sant Antoni va celebrar un dissabte festiu i va escalfar motors per a les festes de Nadal amb una sèrie d’activitats.
Jordi Esteve, xef del restaurant Nectari, va cuinar dues receptes en un showcooking que va inaugurar la jornada, a les 11 h, davant del carrer Comte Borrell. Vam aprendre a preparar salmó marinat i tonyina maridada i a fer una terrina de foie gras. Amb el salmó, el xef va cuinar una recepta de caneló de salmó amb alvocat i caviar de wasabi, i amb el foie gras, va elaborar un crocanti de foie amb ametlles i poma.
De 12 a 14 h, vam poder escoltar en directe el programa de Ràdio Flaixbac, ‘El Vermut de Llucià Ferrer’, que es va gravar des dels exteriors del mercat. Hi va participar Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda, que va afirmar: "Els mercats són salut. Ofereixen productes saludables i són un lloc de convivència, un punt central dels barris". La regidora va parlar també sobre la campanya 'Comerç verd' i sobre els armariets refrigerats que s'han instal·lat als mercats de la ciutat. Podeu recuperar el programa sencer al web de Ràdio Flaixbac.
A les 18 h, en el marc del cicle ‘Sons de ciutat’, vam posar fi a aquest dia festiu amb el concert de Las Karamba, un projecte musical format per dones de diferents llocs del món -Veneçuela, Cuba, Catalunya, Panamà i Argentina-, que es nodreixen de les seves arrels multiculturals per a barrejar a la perfecció els ritmes llatins.
Afegeix un comentari