Les nous destaquen pels seus efectes de millora de salut cardiovascular i la prevenció de malalties neurodegeneratives, però té d'altres propietats que són beneficiants per al nostre organisme. Les coneixeu? A continuació us en detallem algunes:
Tenen un alt valor energètic i a més un valor de proteines semblants al de la carn (d'un 18%). A més contenen vitamina B, E, coure - que fomenta la formació de glòbuls vermells i hemoglobina, manganès que activa les reaccions del metabolisme i zinc que és important en el metabolisme de les hormones i és essencial per al bon estat de la pell, les ungles i els cabells.
Aquest fruit sec té diversos aspectes que són beneficiosos pel nostre organisme. En primer lloc, prevenen el risc cardiovascular quan formen part de la dieta habitual; en segon lloc, prevenen les malalties neurodegeneratives. A més també poden tenir efectes saciants i relaxants i poden actuar com un estimulant de les tiroides.
A la cuina, les nous encaixen en molts plats. Des de cuina.cat, ens deixen aquesta recepta de l'Ada Parellada de corball amb pesto de nous i albergínia escalivada. No us la perdeu!
Afegeix un comentari