En Ramón és un home amb molta energia. I part d’ella la utilitza per estar sempre present a Mercat de Mercats, des del primer any. Per a ell és tota una experiència i troba “molt interessant que el mercat surti al carrer per promocionar el que fem a dins i que la gent ens conegui”.
En el que ell considera un marc idíl·lic (davant la Catedral) en Ramon i el seu equip del Catalonian Food de La Boqueria us esperen amb les seves noves propostes gastronòmiques que posen en valor el menjar casolà. “Portarem un burrito de pollastre i verdures i yuca amb pollastre, la yuca encara no és gaire coneguda però cada cop més interessa molt un públic més divers”.
I per no abandonar els stands del que fan al mercat, tindran dues propostes de cuina casolana envasada i per altra banda tota la línia de cuina vegana que també treballen.
En Ramón fa 9 anys que ‘viu’ al mercat i va decidir venir des de Sant Feliu de Codines amb la idea de “portar a la ciutat allò que des de fa anys ja fèiem al poble i que també repartim a zones com la Garrotxa, Osona, el Vallès... La base eren els pollastres, tenim els millors del món! (diu ben orgullós i amb un somriure)”.
Alguns clients li han estat fidels des què el van conèixer al primer Mercat de Mercats i a dia d’avui en Ramon hi torna perquè li agrada l’ambient de la fira, estar al carrer i ens diu que “sempre, sempre, t’emportes una gran experiència i segurament un client, ja sigui o no directe”.
Si vols trobar-lo, busca’l d’entre les parades amb degustació de la fira.
Afegeix un comentari