El tortell de Reis és un pastís típic de la cuina catalana en forma d'anella i que de comunament es fa de pasta de brioix o de pasta fullada. Es farceix de diversos ingredients com ara massapà, nata, crema, melmelada, cabell d'àngel, etc. i pot portar fruita confitada o pinyons, a més del sucre de llustre al damunt. Recordeu que als Mercats de Barcelona hi trobareu una gran varietat de fruita confitada, pinyons i altres complements perquè puguis fer la millor coca de Reis de la família!
Us suggerim aquests 5 tipus de coca de Reis:
Tortell de nata: si us agrada la nata, aquest és el vostre! Gaudiu d'un pastís ben farcit del vostre dolç preferit!
Tortell de nata i trufa: per als més refinats i per aquells que vulgueu posar-hi aquell toc de distinció, al tortell de Reis amb nata hi podeu afegir trufa! La combinació guanyadora!
Tortell de crema: el típic tortell amb crema pastissera al seu interior!
Tortell de cabell d'àngel: per un tortell amb un sabor ben diferent dels anteriors, us proposem la coca de Reis de cabell d'àngel!
Tortell normal sense farcit: si ets convencional i de seguir tradicions, aquest és el teu. Ara bé, pots farcir-lo i gaudir-lo a la teva manera!
Fiqueu-hi fruita confitada! Que sempre dóna un cop d'alegria i vistositat al tortell!
La tradició marca que també es mengen per Sant Antoni, el 17 de gener; o el Diumenge de Rams. De totes maneres, segur que cada diumenge en trobeu a totes les pastisseries i Mercats de Barcelona! Voleu saber els horaris d'aquests dies festius?
Bones festes!
Afegeix un comentari