La Setmana Internacional de Mercats ja és aquí i arriba carregada d'activitats per a tots els gustos i públics. Durant aquestes dues setmanes d'activitats, la gastronomia juga un paper destacat i s'han organitzat diverses xerrades relacionades amb la cuina, showcookings o tallers.
En aquest post us parlarem de les relacionades amb el peix de temporada i els tallers per aprendre a preparar sushi amb els que podreu sorprendre a tots els vostres familiars i amics!
Des de Inspira Gastronomia s'ha organitzat en primer lloc, un showcooking de cuina amb peix de temporada al Mercat de la Marina aquest proper dissabte 19 de maig i al Mercat de Provençals dissabte 26 a partir de les 12 hores. Anna Bozzano, biòloga marina i cuinera, ens parlarà del peix de proximitat, de la pesca sostenible, d'espècies autòctones, els diferents usos a la cuina i com netejar cada peix, entre moltes d'altres coses.
En segon lloc, pels amants del sushi, el vostre dia és el 26 de maig. A càrrec dels tallers Tu Fas Food del Mercat de l'Estrella, la Marta Codina ens ensenyarà com preparar aquest plat japonès que tan ens agrada. Es tracta d'un taller familiar, on tothom qui vulgui hi podrà participar i on s'oferiran opcions vegetarianes.
La cosa no acaba aquí! El dia 26 el Mercat d'Horta també s'apunta a preparar sushi. El taller tindrà lloc durant tot el matí al mercat i també podeu assistir-hi amb amics, familiars o amb tot aquell que ho desitgi.
Ja ho tens anotat a l'agenda? T'hi esperem!
Afegeix un comentari