La Yolanda Casternado treballa actualment amb la seva germana a la parada Carns Cinta del Mercat de la Concepció des de fa catorze anys. La paradista, serà el primer any que participarà a la fira i reconeix que li fa molta il·lusió poder explicar els seus coneixements sobre les noves maneres de cuinar el xai i el Ternasco d'Aragó a la cuina.
A la seva parada el producte per excel·lència és el xai en diverses modalitats. Des de fa uns anys la seva gran aposta és fer una transformació del producte sense deixar de banda la carnisseria tradicional "perquè no s'ha de perdre mai de vista", ens explica la Yolanda. Des de Carns Cinta opten per elaboracions que permetin al client un menjar més fàcil, una cuina més ràpida que faciliti el dia a dia dels clients.
La Yolanda ens explica que alguna de les innovacions que han dut a terme a la seva parada és, per exemple, l'ampliació de la gamma de variacions d'hamburgueses. A Carns Cinta podeu trobar hamburgueses de crema de tòfona, de foie amb ceba caramel·litzada, de crema de tomàquets secs... entre d'altres. "Són productes que no són fàcils de trobar a altres llocs, per tant el que intentem sempre és diferenciar-nos oferint un producte de qualitat", ens explica la paradista.
Per altra banda, laYolanda basarà la seva ponència a Mercat de Mercats també en la importància del consum de xai, sobretot entre la gent més jove. Ella considera que la carn és un aliment essencial per a la bona alimentació d'una persona en qualsevol etapa de la seva vida i que per tant, oferint elaboracions originals amb el xai com les hamburgueses, broquetes, tiretes per saltejar amb wok, mandonguilles, faciliten l'hora de cuinar aquest producte i fomenten el seu consum. "El xai és un producte que acostumem a relacionar amb la cuina tradicional", diu la Yolanda, "i oferint aquest tipus d'innovacions amb el producte volem lluitar perquè no es perdi el consum de xai entre els més joves", conclou.
La Yolanda ens explica que el mercat forma part de la seva vida des que és petita i que per a ella, es tracta d'uana forma de viure, d'una forma de vinculació amb la bona alimentació i també és un eix vertebrador del barri. Així que ja sabeu, si voleu conèixer més sobre les noves maneres de cuinar la carn de xai i el Ternasco d'Aragó, veniu a escoltar la ponència de qui més en sap! La trobareu el proper diumenge 21 a partir de les 18 hores a l'estand central de l'IMMB a Mercat de Mercats.
Afegeix un comentari