Durant les darreres setmanes hem après un munt sobre cuina nadalenca a través de la iniciativa "Per Nadal fem gran la cuina de mercat", juntament amb Grandma's Cooking Barcelona. L'avi Jordi, el passat 4 de desembre a la Boqueria, i l'àvia Pilar, el divendres 11 de desembre al Ninot, van preparar plats ben tradicionals i deliciosos que es van emetre en directe a través de l'Instagram de Mercats BCN. Us els vau perdre? No patiu, a continuació us en donem els detalls de què van preparar!
L'avi Jordi va ser l'encarregat de proposar-nos dos entrants amb productes de mercat per llepar-se'n els dits. En primer lloc, una amanida poti poti on el bacallà n'és el protagonista, i una sopa de musclos. Podeu veure el vídeo sencer de les receptes:
L'àvia Pilar, des del Ninot, va preparar un pollastre rostit amb fruits de Nadal, un segon plat que encaixa en qualsevol àpat d'aquestes festivitats i que supera qualsevol expectativa! Podeu veure el vídeo de la recepta sencera:
Demà a partir de les 15.00 hores no us perdeu el plat de l'àvia Mª Dolors des del Mercat de Sants i es podrà seguir en directe a través del nostre canal d'Instagram. Cuinarà un postre de tota la vida de pa amb xocolata i magranes.
Per Nadal fem gran la cuina #demercat!
Afegeix un comentari