El programa ‘El vermut de Llucià Ferrer’, de ràdio Flaixbac, ha visitat avui el mercat de Sant Antoni. Màxim Lòpez, gerent de l’Institut Municipal de Mercats, ha apropat als oients al projecte ‘Comerç verd’, que posa de manifest el que sempre han ofert els mercats: producte local, ecològic i de proximitat. “El nostre objectiu és promoure el coneixement sobre el producte sostenible, de temporada, d’elaboració pròpia”, i també ha animat als joves a anar als mercats i a preguntar als comerciants, les persones que més coneixen els seus productes. “El mercat de Sant Antoni és imbatible”, ha remarcat.
A més a més, Toni Roca, peixater del mercat, ha explicat que a la seva parada els visitants podran trobar productes de temporada per fer plats tan deliciosos com una sípia amb patata estofada, tota mena d’arrossos o all cremat. “No cal pagar preus desorbitats per tenir un bon producte, el meu deure és recomanar als compradors, aconsellar què és el més oportú comprar en aquell moment”.
A més a més, el programa ha comptat amb la participació de dos cambrers de l’aula d’hostaleria del Casal dels Infants, entitat que des de 1983, fa costat als infants i joves en risc d'exclusió a la nostra societat. També hi han participat @mikeliturriaga, @oscarandreu, @maria_almenar, @rebeca_rodri i @arnau_marco.
Afegeix un comentari