A la Rosa Marina la podreu recordar de l’any passat -i l’anterior- donant la seva xerrada sobre el bacallà, la importància del consum d’aquest peix i de com ens explicava la versatilitat a la cuina del seu aliment estrella.
Aquest any els qui vingueu a Mercat de Mercats la podreu tornar a trobar, però, amb la seva parada. "Intentaré reproduir la parada del mercat de Santa Caterina a l’aire lliure; no serà gaire fàcil, però m’agrada que l’essència de Mercat de Mercats tingui aquest esperit de mercat de carrer”. Aquesta és la primera vegada que va com a paradista i li fa molta il·lusió.
“A mi m’agafa molt a prop del mercat i això està bé perquè em vindran a veure els clients que tinc habitualment, i alhora és una manera de donar-te a conèixer i mai se sap. Sempre està bé sortir del mercat quan es pot i presentar el teu producte a un públic més divers”.
I què trobarem a la seva parada? Dons bacallà, és clar, però també els salaons, la moixama i les olives, seitons, banderilles, pop o les llaunes de conserves.
“Segur que seran dies bojos perquè no sabrem ben bé quin producte agradarà més al públic tot i que, per sort, jo estaré molt a prop i podria canviar el producte si alguna cosa veig que he de canviar alguna cosa”.
Amb la il·lusió de qui obra de nou una parada, la Rosa Marina està desitjant està a Mercat de Mercats fent la venda tradicional i respirant l’essència del mercat al carrer amb el caliu de la gent.
Si voleu descobrir els seus productes i que us parli del bacallà, la trobareu a les parades centrals dels mercats.
Afegeix un comentari