Sí, ja es fa fosc ben d'hora, però la llum no hi faltava gens el dissabte al vespre al Mercat de Sarrià! Famílies, grups d'amics i amigues, els veïns i les veïnes, tots reunits al mercat del barri per a una nit ben especial: primer, gastronomia; després, els premis.
Entrem a dos quarts de nou: ja és ben ple. Cues per comprar tiquets, cues per agafar la tapa de pernil ibèric, la mini-hamburguesa, els nuggets de quicos, la quiche d'espinacs... cues per a totes les tapes! I és que fan una pinta que no hi ha qui s'hi resisteixi: dolços i salats, tothom troba la que més li ve de gust, la que més li fa passar la salivera.
Ens anem obrint pas pels passadissos del mercat, tastem d'aquí i d'allà, intentem trobar un raconet en una taula que ens permeti deixar-hi el plat, i... comença a sonar la música! En un escenari una banda de versions entona "Carolina", de M-Clan. La seguiran grans èxits del rock que faran que més d'un mogui l'esquelet.
Cap els volts de les 22h els músics baixen de l'escenari. Ha arribat el moment dels X Premis Eix Sarrià. Després d'unes primeres paraules desitjant "bon profit" a tots els assistents, arriba el primer premi, i el guanyador del premi al millor establiment és... MS Peixaters! Enhorabona!
Tanquen els premis Carns J&J, guanyador del guardó a "La Veu del Carrer" i Benet Margarit, de Xarcuteries Margarit, que es guanya el nom de "Soci d'Honor".
Poc a poc el mercat es va buidant i després d'unes quantes hores de gastronomia, bona música i Premis Eix Sarrià es va tancant la cinquena edició del Tast de Nit del Mercat de Sarrià.
Afegeix un comentari