Continguts per mes

Avui, 29 de juliol, es rendeix homenatge a un dels plats més populars del món: la lasanya! I per celebrar el dia mundial d’aquesta delícia, us explicarem algunes curiositats i trucs d’aquest plat.La lasanya és un plat elaborat amb diverses capes o làmines de pasta, amb diferents opcions de farcit. La més comuna és la carn picada, però també pot anar farcida de pollastre, peix o... Seguir llegint
Als mercats hi podem trobar un munt de productes, de comerciants, de visitants, de colors, de parades interiors... però també d’exteriors! Avui us presentem algunes de les parades exteriors que podeu trobar al Mercat de Sants, on podreu comprar des de roba fins a figuretes de col·leccionisme.  A la parada Nens Trini ofereixen roba interior, de noi i de noia, i també tota... Seguir llegint
Per tancar la primera jornada de tallers de Petit Mercat de Mercats, vam assistir a un showcooking per llepar-se’n els dits! Ho vam aprendre tot sobre els menuts amb el Borja de la Granja Elena, que va preparar dues de les seves especialitats: callos fregits i cap i pota amb sofregit de ceba, vi ranci i bolets. Dos guisats totalment diferents però igual de deliciosos! El Borja va... Seguir llegint
Encara no has anat a tastar les tapes i els plats que ofereixen els bars dels mercats de Barcelona? Tens un munt d’opcions per escollir i cada un et sorprendrà amb el seu tipus de cuina i els seus encants. Avui us portem tres nous bars en aquest cicle de bars de mercat!Al Mercat de la Llibertat, trobareu el bar La Clau. Porten 39 anys al mercat i ofereixen tota classe de tapes, entrepans i... Seguir llegint
En Xavi Alba, propietari de la Bodega Pasaje, i la Julia Esteve, una de les cuineres del restaurant, van impartir un showcooking durant la fira Petit Mercat de Mercats, celebrada al Mercat de la Marina, per ensenyar als assistents un dels seus plats estrella: la rajada a l’all cremat.  Aquest plat, tradicional i de bodega, no falla mai! A més, és una recepta de cuina d’... Seguir llegint
Els emojis s’han convertit en un recurs que fem servir diàriament a través de les diferents xarxes socials de l’actualitat, des de WhatsApp a Twitter, Instagram, entre d’altres. Ja fa uns 20 anys que van arribar a la nostra societat i actualment comptem amb més de 3.000 emojis que ens faciliten la forma de comunicació, expressant infinitat de sentiments i objectes que volem... Seguir llegint
Cada 16 de juliol se celebra el Dia del Carme, on els mariners i els pescadors celebren la festivitat de la seva patrona. Aquesta celebració s'ha convertit en una estampa en les localitats costaneres de tota la geografia espanyola.A Barcelona, la festa se celebra a la Barceloneta, el barri mariner per excel·lència de la ciutat. La celebració és similar a la de moltes altres poblacions... Seguir llegint
Quantes vegades has passejat per la Rambla i per davant del Mercat de la Boqueria? Segur que moltes! T’has parat mai a pensar en la història que hi ha darrere de cada parada de flors? Estan plenes de color i de vida!La Carolina, de Flors Carolina, segueix el negoci familiar que va obrir la seva besàvia el 1888 per la primera exposició universal i, fins ara, totes les Carolines de la família... Seguir llegint
Al primer taller i amb el qual vam donar el tret de sortida a les activitats de Petit Mercat de Mercats, la Mavi i el Santi, de La Vestale, ens van ensenyar a com fer un bon pesto. La Vestale, el projecte gastronòmic de la Mavi i el Santi, és un projecte vegà i vegetarià, sostenible i ecològic, que forma part del col·lectiu Slow Food. Un moviment que promou una gastronomia més... Seguir llegint
L’alimentació és un factor rellevant per als esportistes i per les persones que mantenen  un alt nivell d’activitat física. Aquestes persones tenen unes necessitats nutricionals  específiques i els cal incloure a la seva dieta aliments que els proporcionin l’energia i  els nutrients més adients que, a més de contribuir a mantenir una bona salut, siguin ... Seguir llegint

Pàgines