Continguts per mes

Durant la fira Mercat de Mercats, el xef Hung Fai, ambaixador de Seafood from Norway, va preparar un plat deliciós de sushi de salmó noruec amb alvocat i ceba torrada.  Avui us duem la recepta perquè pugueu cuinar-lo a casa! Ingredients: - Lloms de salmó noruec- Arròs de sushi- Vinagre d’arròs per a sushi- Fulles d’alga nori- Alvocats madurs- Formatge philadelphia... Seguir llegint
Avui us presentem una recepta de temporada de la mà de la Sílvia Tarragona de Chup Chup Recetas! Ingredients (per a 4 racions) - 250 g de mango (tallat)- 60 g de coco ratllat- 1 magrana- 250 grams de farina- 4 ous mitjans- 125 g de llet sencera (o desnatada)- 100 g de mantega- 100 g de sucre- 16 g de llevat químic - 1 polsim de sal Per a la cobertura: - 1 iogurt natural-... Seguir llegint
Del 4 al 30 de novembre, el casal de Persones Grans de Vilapicina i la torre Llobeta acull la tercera edició de l'exposició 'Dones i oficis del mercat', una sèrie d'imatges que mostra les paradistes del Mercat de la Mercè que estan dia a dia al capdavant del negoci i sempre amb un somriure a la cara. Ahir, dimarts 22 de novembre, en el marc d'aquesta exhibició fotogràfica... Seguir llegint
En el darrer dia de la Fira Mercat de Mercats, celebrada el passat mes d’octubre a la plaça de les Glòries, en Bosco Fonts, director del Patronat del Banc dels Aliments, ens va parlar de la tasca que duen a terme des de la Fundació per lluitar contra el malbaratament alimentari i la probresa alimentària.  La Fundació Banc dels Aliments és una fundació privada, independent,... Seguir llegint
 Avui, dia 21 de novembre, volem commemorar la celebració del Dia Mundial de la Pesca amb José Manuel Juárez, patró major de la Confraria de Pescadors de Barcelona.  La pesca d’arrossegament Aquesta tècnica, una de les més capdavanteres del sector pesquer, consisteix en la utilització d’una xarxa llastrada que opera en el fons del mar.  A Barcelona, les... Seguir llegint
 Existeix una olor característica que, quan els nostres sentits la perceben, ens transporten al caliu de la nostra llar. Aquesta olor tan familiar és la del pa casolà acabat de sortir del forn. Avui, dia 17 de novembre, celebrem el Dia Internacional del Pa Casolà. Els orígens de la commemoració d’aquesta data es remunten a principis de la dècada dels vuitanta, a Michigan, on el... Seguir llegint

Pàgines