La passada edició de Mercat de Mercats, a l'octubre, va comptar amb la Sílvia Manzano del Mercat de Lesseps com a artista de mercat. La Sílvia va exposar els nous hàbits de consum i els nous productes de xarcuteria que tenen cada cop més demanda: sense gluten, sense lactosa, sense sucres afegits i sense lisosomes.
“Cal que se sàpiga que el gremi de xarcuters es preocupa per tenir cada cop més productes de qualitat". La Sílvia va explicar que hi ha fuets, llonganisses o botifarres d’ou a les que se’ls afegeixen sucres o sacarosa i que això fa que molta gent amb problemes no en pugui menjar. També ens va dir, i preneu nota, que tots aquests productes ‘sense’ no són dietètics i que si són més cars, és perquè no tenen res afegit i són més naturals.
La Sílvia ha especialitzat la seva parada en aquest tipus de productes sense afegits. “Nosaltres ens diferenciem del supermercat amb el tracte i donem consells, personalitzem la venda i a les persones. Aquí no hi ha safates i prou, aquí coneixes a qui li vens i què volen. Les safates o els productes envasats, que també en tenim, sabem perfectament d’on vénen i com han estat tractats i que no contenen conservants”.
Afegeix un comentari