L'Esther Bertran és paradista del Mercat de Sant Antoni i aquest any podrem tenir el plaer de comptar amb la seva ponència com a la fira Mercat de Mercats. L'Esther va participar a la fira durant tres anys consecutius com a parada de mercat i aquesta edició s'estrena com a Artista de Mercat i té moltes coses a explicar-nos!
Durant la ponència "Vedella: del cap a la cua, tot es cuina", la paradista posarà en valor la importància del consum de la carn de vedella. "Amb les noves influències internacionals que rep actualment la nostra l'alimentació, sembla que menjar vedella no sigui normal. Jo el que vull és fer veure a la gent que menjar vedella és una cosa molt sana i que si quan la vas a comprar t'atén un bon professional i vas a un bon lloc, pots estar ben tranquil del consum d'aquest animal".
A més, l'Esther vol destacar que amb la influència de diverses cultures que rebem actualment a la nostra cuina, la vedella és un tipus de carn que se'n pot consumir cadascuna de les seves parts, d'aquí ve el títol de la seva ponència.
Segona generació de carnissers, la paradista ens explica que el perquè de les dues paraules que acompanyen el nom de la seva parada: tradició i innovació. "La tradició convé conservar-la pel que fa al nostre ofici i la innovació s'ha de tenir en compte actualment perquè les noves generacions no assimilen el valor del nostre ofici fins al cap d'un temps de venir al mercat", ens explica l'Ester, "i és per això que és important innovar a la parada.
No us perdeu la seva ponència el proper dissabte 20 d'octubre a les 18 hores a l'estand de l'IMMB de la fira Mercat de Mercats. Per a veure tota la informació relacionada amb les ponències de cadascun dels artistes de mercat consulteu aquest enllaç.
Afegeix un comentari