L’Adriana i la Karina són l’ànima de Merú Bakery, una pastisseria artesanal, inclusiva i sense gluten situada al Mercat del Bon Pastor de Barcelona des del passat mes de juny. Entre el seu ampli catàleg d’especialitats, s’hi troben el massini, el braç de gitano, els pastissos de pastanaga, xocolata i vainilla, el brownie, el red velvet, el tiramisú, els cinnamon rolls i les pastes de te, entre d’altres.
La base de molts pastissos, com els de Merú Bakery, és el pa de pessic. I com més esponjós, millor. Avui, 23 d’agost, per celebrar el Dia Mundial del Pa de pessic, us portem uns quants trucs i consells que s’han de tenir en compte a l’hora de cuinar-ne un de la mà de les enteses en la matèria.
Segons ens explica l’Adriana, a Merú Bakery ho elaboren tot des de l’inici, des del mix de farina fins a les melmelades. Per això, la seva primera recomanació és utilitzar ingredients de qualitat i també pesar-los tots amb exactitud, ja que la pastisseria és com una ciència exacta! A més, és important respectar els temps de cocció i no obrir el forn mentre el pa de pessic és a dins per assegurar-nos que quedi ben esponjós. Un altre truc especial que ens regalen aquestes expertes de la rebosteria és afegir un pessic de sal a les elaboracions perquè ressaltin més els sabors dolços.
Un dels trets característics de Merú Bakery és que és una pastisseria sense gluten. L’Adriana ens explica que les principals diferències entre un pa de pessic amb gluten i un sense gluten és la hidratació i l’esponjositat de les masses, ja que depèn del tipus de farina. En el cas del pa de pessic sense gluten, la suavitat no és la mateixa, però després de realitzar proves i adaptar receptes, han aconseguit el resultat que esperaven: un pa de pessic suau i deliciós, apte per a celíacs.
Per a l’Adriana i la Karina, és molt important que ningú es quedi sense gaudir d’un tros de pastís a la seva parada. “A més de sense gluten, també som una pastisseria a mida dels nostres clients, ja que ens adaptem a les seves preferències. Sota demanda elaborem també pastissos vegans, sense sucre o adaptats a les intoleràncies dels compradors que han estat prèviament notificades”, explica l’Adriana.
Queda clar que aconseguir un pa de pessic esponjós és tot un art. Amb traça i paciència, seguint els consells de l’Adriana i la Karina, segur que us en sortiu! I si no, a Merú Bakery podeu trobar la pastisseria més inclusiva i de sabors més variats: xocolata, vainilla, llimona, pastanaga... Us en llepareu els dits!
Podeu contactar amb Merú Bakery a través del seu web, de les xarxes socials o bé del xat de WhatsApp (645789179 / 620332966).
Afegeix un comentari