Les barbacoes a l’hivern són ideals per a tota la família. Per exemple, el dinar o el brunch de diumenge, es poden traslladar a l’exterior. I no cal que siguis un fanàtic de la carn a la brasa, ja que pots preparar unes verduretes o patates al caliu. Hi ha alguna cosa més sana, bona i senzilla que les verdures a la brasa? Per això, aprofitant que avui és el dia del pebrot,... Seguir llegint
Ja quasi les tenim aquí. Queden ben pocs dies perquè arribin les festes de Nadal, en les quals les receptes i plats tradicionals s’apoderen de casa nostra. Avui us parlem d’alguns dels plats més típics de les celebracions nadalenques, on l’aviram és sovint protagonista. La celebració de Sant Esteve, per exemple, és sinònim de canelons, tot i que -per sort!-, se’n poden... Seguir llegint
21 de desembre, quasi Nadal i encara no saps què fer? Tranquil·litat! Avui aprofitant que és el Dia Mundial de la Gamba (aliment per excel·lència d’aquesta festivitat) et portem algunes idees de plats que et faran la vida més fàcil en aquestes festes que s’apropen, implacables. En la proposta d’avui no cal encendre el foc, només ens farà falta un corró... Seguir llegint
D’aquí a onze dies donarem la benvinguda a l’hivern! Aquesta època de l’any es caracteritza per fruites riques amb vitamina C i fibra com les taronges i les mandarines, i per verdures riques en aigua, fibra, vitamines i minerals com els espinacs, les cols de Brussel·les, les bledes, la coliflor, el bròquil i el porro. A la parada Tugas i Companyia, del Mercat de Sant... Seguir llegint