Poseu-vos un pitet, arromangueu-vos les mans i obriu bé la boca… Avui la cosa va de calçots! El calçot és una ceba blanca que es cultiva de manera especial perquè sigui allargada. Es couen amb flama viva de sarments i, quan estan ben fets (calcinats per un costat i per l’altre), s’emboliquen en paper de diari i se serveixen, a poder ser, en una teula, acompanyats de la... Seguir llegint
La truita de patates és un clàssic amb el qual tenim l’èxit assegurat amb els nostres convidats. Tot i que pot haver-hi discòrdia entre els partidaris de fer-la amb ceba i qui prefereix fer-la sense, és un plat senzill de preparar. Com tot, però, perquè ens quedi d’allò més bona podem seguir alguns consells bàsics dels experts!L’influencer gastronòmic Rafuel, expert en adaptar a... Seguir llegint
Esteu confinats? Avorrits? Voleu menjar de primera, però no podeu anar a un restaurant? No patiu, perquè us portem la solució: el microones! Tot i que la primera idea que ens passa pel cap és que només serveix per reescalfar el sopar d’ahir, hi podem cuinar uns plats ben bons! Avui, de la mà de Lékué, us proposem un menú d’allò més deliciós: pasta amb salsa bolonyesa, peix... Seguir llegint
Conills, llebres i lectors, avui esteu de sort! Avui és el dia de la pastanaga, per tant, celebrem-lo aprenent noves curiositats i receptes! Aquest aliment prové de l'Àsia Central, per la zona d'Iran i Afganistan. Les migracions humanes la van escampar pel món, i s'han trobat llavors de pastanaga a les zones de Suïssa i Alemanya que es remunten al 2000-3000 abans de Crist! Els... Seguir llegint