En marxa les obres de rehabilitació d’habitatges del Besòs i el Maresme

Una finca ja ha estat rehabilitada, dues més estan en obres actualment i sis començaran les obres entre octubre del 2024 i març del 2025. Pel que fa a la darrera finca de la prova pilot, s’està treballant en el projecte. En total aquest mandat es rehabilitaran 204 habitatges.

..
23/07/2024 - 16:28 h - Urbanisme i infraestructures Ajuntament de Barcelona

Mentre avancen les obres de la prova pilot, es treballa en els projectes executius i les eines de gestió urbanística necessàries per poder executar durant el proper mandat la rehabilitació d’un total de 693 habitatges.

El Compromís pel Besòs i el Maresme busca millorar les condicions d’habitabilitat urbana d’aquest barri de Sant Martí, amb actuacions de caràcter integral i dirigides a reduir les vulnerabilitats relacionades amb la qualitat de vida a la ciutat i reforçar la resiliència social.

La inversió total prevista per a aquests deu edificis és d’uns deu milions d’euros, dels quals dues terceres parts els aportarà l’Ajuntament i la resta es completarà amb recursos dels fons europeus Next Generation —aproximadament un 25%— i amb les aportacions de les comunitats de veïns i veïnes.

Més informació

Notícies relacionades