Nou full de ruta per al 22@

Les actuacions tindran en compte els acords fets amb representants del món institucional, econòmic, social, cultural, universitari i veïnal.

panoràmica Barcelona 22@
18/02/2020 - 19:31 h - Urbanisme i infraestructures Ajuntament de Barcelona

El planejament urbanístic dels solars del 22@ que no tenen cap planificació urbana ni llicència tramitada s’adaptarà a les necessitats i les demandes dels diferents actors econòmics, socials, veïnals i acadèmics que conviuen al barri. La suspensió no afecta els planejaments urbanístics ja aprovats, que es podran acabar de tramitar.

Impuls a l’economia i l’habitatge protegit

Algunes de les demandes principals que es van exposar al procés participatiu “Repensem el 22@” són incrementar l’habitatge protegit i els equipaments municipals i protegir els teixits urbans tradicionals i el patrimoni industrial del Poblenou.

Pel que fa a l’activitat econòmica, el “Pacte cap a un Poblenou amb un 22@ més inclusiu i sostenible” insta a reforçar la innovació tecnològica i a afavorir el desenvolupament de les indústries creatives, la indústria 4.0 i l’economia verda.

Calendari d’actuacions

Al mes de març es presentarà al Ple del Consell Municipal la mesura de govern per definir els usos dels solars i així, durant el mes de juny, es podrà aprovar inicialment el nou planejament urbanístic de la zona.

22a activitat econòmica 22a activitat econòmica 22a activitat econòmica

Notícies relacionades