Inici / Estrategia bcn antirumors / Pla d'Acció de la Xarxa BCN Antirumors (2022-2026)
Us donem la benvinguda a la pàgina del procés d'elaboració del nou Pla d'Acció de la Xarxa BCN Antirumors. Des d'aquest espai podreu accedir a tots els documents relacionats amb aquest procés.
 
El Pla d'Acció és el document que recull la proposta de la XBCNA per als pròxims cinc anys en relació amb els seus objectius, principis i prioritats, així com a la seva governança i organització interna. Per tal de construir una proposta significativa, transformadora i amb incidència fan falta les màximes veus possibles perquè sigui representativa. Per això us animem a participar en els diversos espais de treball d'aquest procés.

Grups focals

Els grups focals són el principal espai de treball per a l'elaboració del nou Pla d'Acció de la XBCNA.

Estan oberts a totes les entitats i persones membres de la Xarxa BCN Antirumors i s'aniran convocant entre els mesos de març i juny de 2022 (vegeu el calendari més avall).

Cada grup focal estarà centrat en un dels eixos del nou Pla d'Acció:

  • EIX 1: Formació i debat
  • EIX 2: Desplegament territorial i aliances
  • EIX 3: Governança i participació 
  • EIX4: Comunicació i incidència

Per participar en els grups focals no cal assistir a totes les trobades. Us podeu inscriure a una o diverses trobades de grups focals.

Si voleu participar en algun dels grups focals, envieu-nos un missatge a antirumors@bcn.cat indicant el vostre nom i entitat i la data del grup focal al qual us voleu inscriure.

Calendari de trobades de grups focals

  • EIX 1: Formació i debat: Dijous 26 de maig, a les 18.30 h - Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190)
  • EIX 2: Desplegament territorial i aliances: Dijous 9 de juny, a les 18.30 h - Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190)
  • EIX 3: Governança i participació: Dijous 30 de juny, a les 10 h - Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190)
  • EIX 4: Comunicació i incidència: Dijous 15 de setembre, a les 16 h - Casal Transformadors (C. Ausiàs Marc, 60) (ATENCIÓ: CANVI DE DATA!)

Comissió de seguiment

La comissió de seguiment està constituïda per representants dels diversos grups de treball de la XBCNA. Es reunirà després de cada trobada dels grups focals.
 
La seva funció és donar continuïtat i coherència a tot el procés d'elaboració del Pla d'Acció.

Informació i transparència

Les conclusions, debats i aportacions de cada grup focal es compartiran amb tota la Xarxa a través dels canals de comunicació habituals (correu electrònic i xarxes socials) per garantir que la informació arriba a tothom i facilitar que les entitats i persones que no hagin pogut participar en els grups focals puguin fer les seves aportacions.
 
Tota aquesta informació també estarà disponible en aquest espai.
 
Si teniu preguntes o voleu fer comentaris i aportacions per a l'elaboració Pla d'Acció, escriviu-nos a antirumors@bcn.cat.

Plenàries

Durant aquest procés també es convocaran diverses plenàries de la XBCNA, en les que es posarà en comú la feina feta per les entitats en els grups focals, la comissió de seguiment i altres espais.
 
Plenària 1: dimecres 16 de febrer a les 18 h, Centre Cultural Albareda
Presentació de l'informe d'avaluació del Pla d'Acció 2016-2022 i tret de sortida del treball en grups focals.

Plenària 2: dijous 14 de juliol a les 18 h, lloc per determinar
Presentació del treball dels grups focals, projectes dels grups de treball, novetats de la XBCNA. Celebració de les entitats.

Plenària 3: dijous 2 de febrer a les 18 h, Centre Cívic Trinitat Vella
Presentació del nou Pla d'Acció de la Xarxa BCN Antirumors.

Comparteix aquest contingut