Destaquem

 • KM Amèrica

  Festival de Literatura Latinoamericana. Del 18 al 22 de juny 

  https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/sites/default/files/kma2024_digital_biblios_760x428_1_cat_1.jpg
 • Mar de fons

  Viatges i expedicions. Del 4 de juny al 4 de juliol de 2024. Activitat en el marc de la Regata Cultural, amb motiu de la Copa Amèrica 2024.

  https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/sites/default/files/mar_de_fons_760x428px.jpg
 • Un món de creences

  Del 12 de juny a l'11 de juliol

  https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/sites/default/files/mon_creences_0.jpg
 • Carnet de Biblioteques. Porta'l sempre a sobre!

  Gaudiràs d'avantatges en multitud d'activitats i espais culturals, i de molts serveis que et sorprendran.

  https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/sites/default/files/biblioteques_de_barcelona_campanya_baner_760x428.png
 • Servei de tauletes a les biblioteques

  Nou servei digital a 17 biblioteques, enfocat a la recerca d’informació amb finalitats culturals, d’aprenentatge i accés a recursos d’educació i lúdics.

  https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/sites/default/files/kit_tauletes_760x428_0.jpg

Notícies

Torna el festival KM Amèrica

dt., 14/05/2024 - 16:21h

Literatura. La cita amb la literatura llatinoamericana tindrà lloc del 18 al 22 de juny. Amb una vintena d'autors i autores i una quinzena activitats, tindrà com a eix central la relació entre el cos i la paraula.

Visites d'autors i autores a les Biblioteques de Barcelona durant el mes de juny

dl., 03/06/2024 - 16:32h

Literatura. Us convidem a descobrir un mes ple d'activitats literàries amb la visita de reconeguts escriptors i escriptores tant locals com internacionals.

Horaris d’estiu de les biblioteques

dl., 17/06/2024 - 11:50h

Informació de servei. Del 24 de juny al 24 de setembre les biblioteques reajusten els horaris. Consulteu tota la informació.

Quaderns de treball de Juan Marsé per

L’última tarda. Jeff Wall interpreta Juan Marsé

dj., 13/06/2024 - 14:49h

Art i literatura. Dimecres 19 de juny, a les 19 h. B. El Carmel - Juan Marsé. Taula rodona amb el fotògraf Jeff Wall, Custodia Moreno i Josep Maria Cuenca. Modera: Miquel Molina. Organitza: Museu d'Art Contemporani de Barcelona. Col·labora: Pla de Barris de Barcelona.

Activitats destacades

Mar de fons. Descens a la Fossa de les Marianes

Regata cultural. A càrrec d’Héctor Salvador. Dilluns 17 juny, a les 18.30 h, a la B. Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte.

Masterclass. Els perills de les xarxes i el control parental com a eina preventiva

Tecnologia. A càrrec d' Antonio Moisés Funes. Dimarts, 18 de juny, a les 18 h, a la B. Montserrat Abelló. Cal inscripció prèvia.

KM Amèrica. La pell/La memòria

Literatura. A càrrec de Jeferson Tenório, Frank Báez i Mafe Moscoso i Álex Chico. Dimecres 19 de juny, a les 18 h, a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Mar de fons. Darwin i l’expedició del Beagle, la volta al món de l’evolució

Regata cultural. A càrrec de Jordi Serrallonga. Dimecres, 19 de juny, a les 18.30 h, a la B. Fort Pienc - Ana María Moix.

KM Amèrica. El cervell/El passat

Literatura. A càrrec de Gabriela Escobar Dobrzalovski, Daniela Tarazona, Eduardo Berti i Marta Carnicero. Dimecres 19 de juny, a les 19 h, a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

KM Amèrica. Entrevista/Els mil braços del llibre

Literatura. A càrrec de Rodrigo Fresán, Rodrigo Blanco Calderón i Mónica Bustos. Dimecres 19 de juny, a les 20 h, a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

KM Amèrica. El rostre/La veu

Literatura. A càrrec d'Alejandro Zambra, Luis Luna Maldonado, Verónica Nieto i Ginés Cutill. Dijous 20 de juny, a les 18 h, a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

KM. Amèrica. La llengua/L'oblit

Literatura. A càrrec de Daniela Tarazona, Rodrigo Blanco Calderón, Jeferson Tenório i Andreu Navarra. Dijous 20 de juny, a les 19 h, a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Aladí Catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Col·leccions

 
 • Especialitzacions

  Especialitzacions

  Les biblioteques disposen de fons especialitzats en una temàtica. Molts estan lligats al territori: responen a la tradició, els interessos i la cultura que han singularitzat un barri determinat.

 • Música

  Música

  Des de les biblioteques de Barcelona volem despertar la vostra curiositat musical, ajudar-vos a ampliar els vostres coneixements sobre música i fer-vos descobrir gèneres musicals o artistes poc coneguts o minoritaris

 • Cinema

  Cinema

  A les biblioteques trobareu cinema representatiu de les múltiples cultures del món, així com de les grans escoles i moviments cinematogràfics

 • Còmic

  Còmic

  Biblioteques de Barcelona ofereix als usuaris, a totes les biblioteques, una àmplia col·lecció de còmics que recull els títols més importants de la història d'aquest gènere, dels diversos estils, tendències, procedències geogràfiques... adreçada al públic infantil, juvenil i adult.

 • Guies de lectura

  Guies de lectura

  Les Biblioteques de Barcelona elaboren periòdicament guies de lectura sobre temes d'interès per als usuaris, tant per adults com pel públic infantil.

Agraeix

Agraeix

Podeu fer-nos arribar el vostre reconeixement

Deixa'ns la teva queixa

Deixa'ns la teva queixa

Ens interessa la vostra opinió