50 anys de la mort de Picasso i 60 anys del Museu Picasso de Barcelona

Efemèride. Descobreix la guia de lectura, el concurs del Bibarnabloc i les activitats que hem preparat per commemorar aquesta efemèride.

Enguany se celebren el 50è aniversari de la mort de Pablo Ruiz Picasso i el 60è aniversari del Museu Picasso de Barcelona. Per commemorar aquesta data, la Biblioteca Joan Miró ha preparat una guia de lectura on ens podrem endinsar en la seva vida, la seva obra, el seu vessant literari no tan conegut, i fins i tot, descobrir la relació que tenia amb Catalunya.

Al Bibarnabloc, l’aparador cultural de Biblioteques de Barcelona, sortegem durant el mes de maig dues entrades dobles per visitar el Museu Picasso. Només cal encertar la pregunta del concurs i fer un comentar al blog.

Amb el carnet de Biblioteques de Barcelona, les persones usuàries també gaudeixen d’entrada reduïda a la visita d’aquest museu.

En el club de lectura de La dona més pintada, de Màrius Serra, les persones assistents visitaran el Museu Picasso per posar-hi en relació l’obra de Palau Ferré, pintor assenyalat per Picasso com a possible successor seu.

El Museu Picasso també ha fet una selecció d’activitats en petit format per a públic adult i familiar, que es podran veure a Biblioteques de Barcelona durant el 4t trimestre de 2023.