Cuina i mercat (sense barbàrie!)
Us proposem un cicle de dues sessions on tractarem la cuina i l’alimentació a partir del llibre Cuina O barbàrie, de la Maria Nicolau. La Maria no creu en receptes; creu en el fet de cuinar, en saber què fer amb els ingredients que tenim al rebost amb el temps del que disposem. Començarem amb una primera sessió de taller participatiu al mercat de la Concepció i després, una segona sessió on comentarem el llibre amb l'autora a la biblioteca Sofia Barat.
Públic
Adults
On es fa
Conducció
Juanjo Granero / Alejandra de Leiva
Juanjo García-Granero (Sueca, 1986) és doctor en Arqueologia i investigador de la Institució Milà i Fontanals de Recerca en Humanitats del CSIC. Especialitzat en l’arqueologiaarqueologia i història de l’alimentació, la seva recerca explora les arrels prehistòriques del que comunament s’anomena “cuina tradicional”, incloent-hi la catalana. Alejandra de Leiva Pérez és llicenciada en Humanitats i en Nutrició i Dietètica i té diversos títols de postgrau. Actualment està realitzant la seva tesi doctoral a la Institució Milà i Fontanals de Recerca en Humanitats del CSIC. Ha participat en projectes de recerca sobre història de la diabetis, història de la nutrició, medicina de guerra i acció humanitària.
Modalitat
Presencial
Data d'inici
Octubre-Novembre
Horari
Dia:
21 d'octubre
Hora:
18:00 hores