Horitzons de tecnologia. Alimentem la sostenibilitat. Seiem a taula?
Biblioteca Joan Miró24/10/2024
A càrrec d’ Anna Gras, Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Com a consumidors ens hem tornat més exigents: volem mantenir una dieta saludable, valorem l’agricultura local i ecològica, i busquem el consum de productes de proximitat i de temporada. Hem modificat els nostres hàbits de compra i consum: busquem qualitat, planifiquem les compres, consultem l’etiquetatge… Més enllà dels esforços per assolir una producció agroalimentària més sostenible, com es pot aconseguir un consum més responsable a casa?
Hi col·laboren: Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) i Barcelona Activa.
Més informació del cicle a: Horitzons de tecnologia.
Segueix i comenta aquest cicle amb #HoritzonsDeTecnologia
Accés lliure fins a exhaurir places (cabuda limitada).
-
- Phone number
- Tel.: 934263532
-
- Web
- http://www.barcelona.cat/bibjoanmiro
-
- E-mail
- b.barcelona.jm@diba.cat
- Social media
Biblioteca Joan Miró
- Address:
- Carrer de Vilamarí, 61
- Districte:
- Eixample
- Neighborhood:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
If you would like to make a correction related to this activity...
LET US KNOWTimetable
Dies | Hores | Preus | |
---|---|---|---|
Dijous | a les 18.30 h | Entrada Gratuïta |
Aforament limitat
Ponent: Anna Gras. Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Com a consumidors ens hem tornat més exigents: volem mantenir una dieta saludable, valorem l’agricultura local i ecològica, i busquem el consum de productes de proximitat i de temporada. Hem modificat els nostres hàbits de compra i consum: busquem qualitat, planifiquem les compres, consultem l’etiquetatge… Més enllà dels esforços per assolir una producció agroalimentària més sostenible, com es pot aconseguir un consum més responsable a casa?
If you would like to make a correction related to this activity...
LET US KNOW