Horitzons de tecnologia. Alimentem la sostenibilitat. Seiem a taula?

Biblioteca Joan Miró

24/10/2024

A càrrec d’ Anna Gras, Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Com a consumidors ens hem tornat més exigents: volem mantenir una dieta saludable, valorem l’agricultura local i ecològica, i busquem el consum de productes de proximitat i de temporada. Hem modificat els nostres hàbits de compra i consum: busquem qualitat, planifiquem les compres, consultem l’etiquetatge… Més enllà dels esforços per assolir una producció agroalimentària més sostenible, com es pot aconseguir un consum més responsable a casa?

Hi col·laboren: Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) i Barcelona Activa.

Més informació del cicle a: Horitzons de tecnologia.

Segueix i comenta aquest cicle amb #HoritzonsDeTecnologia

Accés lliure fins a exhaurir places (cabuda limitada).

Biblioteca Joan Miró

Address:
Carrer de Vilamarí, 61
Districte:
Eixample
Neighborhood:
la Nova Esquerra de l'Eixample

If you would like to make a correction related to this activity...

LET US KNOW

Timetable

Observations

Aforament limitat

Others
Occur on
Biblioteca Joan Miró
With the collaboration
Universitat Politècnica de Catalunya

Ponent: Anna Gras. Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia

Com a consumidors ens hem tornat més exigents: volem mantenir una dieta saludable, valorem l’agricultura local i ecològica, i busquem el consum de productes de proximitat i de temporada. Hem modificat els nostres hàbits de compra i consum: busquem qualitat, planifiquem les compres, consultem l’etiquetatge… Més enllà dels esforços per assolir una producció agroalimentària més sostenible, com es pot aconseguir un consum més responsable a casa?

If you would like to make a correction related to this activity...

LET US KNOW