Agenda del Casal

Sábado, 25/09/2021

EXPOSICIÓ: 'TEBEOS'

Horari: 17:00

PARLEM DE TEBEOS, EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS DE JOSEP CALLEJÓN

'Del 6/09 fins el 25/10 en el Casal del Barri Font d’en Fargues s’exposaran els dibuixos dels personatges dels tebeos, quan els tebeos es deien així, i tant els  grans com els petits compràvem i llegíem tebeos (els grans els compraven i els petits els llegien o miraven els santets). Després van batejar-los amb el nom de “CÒMIC”.

No tinc res en contra d’aquest nom, però m’agrada més tebeos, que tampoc es l’antònim d’aquestes publicacions i que correspon al nom i marca de la famosíssima i extraordinària revista TBO i des del 2017, centenària.

La idea d’aquesta exposició te la mala idea d’envellir a aquells herois i personatges dels tebeos posant-les tants anys com han passat per les generacions que gaudíem de les seves aventures i que una ment tant retorçada com la meva els ha posat en les llistes d’espera de la Seguretat Social'. 

El dia 22/09 a les 19h celebrarem una Xerrada sobre tebeos i còmic. Hi participen Josep Maria de l'Om (director del Museu del Cómic i d'il·lustració de Barcelona), Xavier Franch (director del Centre Cívic el Coll) i l'autor de l'exposició. Imprescindible reserva d'entrades.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues