Agenda del Casal

Jueves, 10/03/2022

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: 'LUMINA TIBIDABO'

Horari: 17:00 a 12:00

Del  8 d'abril al 2 de maig podrem gaudir de l’exposició “Luminia Tibidabo” d’Esteve Barandica, un artista que juga amb la fotografia paisatgística i la poesia en aquest projecte, usant el Tibidabo com a escenari.

En aquesta mostra de 32 fotografies, una selecció de les 215 preses pel fotògraf Barandica entre el 2019 i el 2021 des d’un mateix punt del barri de Font d’en Fargues, contemplen la nuvolositat, les solpostades i les nits en el cim del Tibidabo. “Corresponen principalment a la primavera i la tardor, èpoques que afavoreixen contrastos i tonalitats” segons Esteve Barandica. La solpostada ha interessat a poetes i fotògrafs, i aquest projecte va d’això.

Veniu a conèixer l’exposició de la mà de l’artista el divendres 22 d’abril a les 18 h al Casal, a l’espai expositiu del passadís del teatre.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

SORTIDES FOTOGRÀFIQUES: 'PARC CERVANTES'

Horari: 09:00

Una matinal compartida amb el grup del Racó de la Foto.

Ens trobarem a les 9 h al mateix Casal.

En cas de qualsevol contratemps contactar als telefons 649 46 19 01 - 629 24 35 20.

Heu de confirmar l’assistència per poder coordinar la disponibilitat de vehicles al racofoto@gmail.com, afegiu nom i telèfon.

Al final del cicle és faràn murals de les fotos seleccionades i exposats en el Casal.

Obert a tothom.

Organitza: El Grup del Racó de la Foto