Agenda del Casal

Jueves, 10/03/2022

EXPOSICIÓ "HI HA MESOS QUE TENEN DUES LLUNES PLENES"

Horari: 12:00

Del 10 de març fins el 30 d'abril vine a conèixer el darrer treball de l'artista rubinenca Laia Oller a l'espai expositiu de la Cafeteria del Casal.

Tisores, cola, fulles reciclades, cinta adhesiva, una impressora que no acaba d'imprimir bé i moltes ganes de jugar és el que hi ha darrere d'aquesta sèrie de collages-autoretrat que barreja l'íntim amb el públic. Laia Oller és treballadora del món de la cultura, tot i que la seva faceta de fotògrafa la fa recórrer a l'autoretrat cada cop que necessita entendre el seu voltant. 

"Hi ha mesos que tenen dues llunes plenes" és una sèrie de collages-autoretrat (analògics i digitals) on s’han reinterpretat de manera molt subjectiva algunes de les vint-i-dues cartes principals de la baralla de tarot, jugant i donant-li la volta als seus significats i formes.

L'espai expositiu del Casal Font d'en Fargues serà el primer indret on surti a la llum aquest projecte artístic, on agafarà embranzida per començar a rodar per altres espais culturals de Barcelona i rodalies.

Coneix altres projectes de l'artista aquí.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

EXPOSICIÓ: 'LUMINA TIBIDABO'

Horari: 17:00 a 12:00

Del  8 d'abril al 2 de maig podrem gaudir de l’exposició “Luminia Tibidabo” d’Esteve Barandica, un artista que juga amb la fotografia paisatgística i la poesia en aquest projecte, usant el Tibidabo com a escenari.

En aquesta mostra de 32 fotografies, una selecció de les 215 preses pel fotògraf Barandica entre el 2019 i el 2021 des d’un mateix punt del barri de Font d’en Fargues, contemplen la nuvolositat, les solpostades i les nits en el cim del Tibidabo. “Corresponen principalment a la primavera i la tardor, èpoques que afavoreixen contrastos i tonalitats” segons Esteve Barandica. La solpostada ha interessat a poetes i fotògrafs, i aquest projecte va d’això.

Veniu a conèixer l’exposició de la mà de l’artista el divendres 22 d’abril a les 18 h al Casal, a l’espai expositiu del passadís del teatre.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

GRUP DE LECTURA: 'EL LECTOR DE JULIO VERNE'

Horari: 19:30

Nova trobada del grup de lectura per parlar sobre el llibre"El lector de Jules Verne" (Tusquets), d'Almudena Grandes.

La segona novel·la de la sèrie Episodis de la guerra interminable d'Almudena Grandes (la primera és "Inés i l'alegria").

Encara que comptada des de l'adultesa, el narrador ens fa viure la seva inserció en el món adult (adult i tràgic de la postguerra “interminable") com aquest ritu de pas que l'introdueix dolorosament en el moll de la història i de la seva història.

És una novel·la realista amb vocació galdosiana, com suggereix el subtítol de la sèrie. Però no és en clau realista que cal llegir aquesta excel·lent novel·la.

El seu vol novel·lístic l'aconsegueix gràcies a la capacitat fabuladora d'Almudena Grandes. Fabulació i lirisme impel·leixen al lector a una gratificant visualització del suggerit, zones de relat amagades a la mirada física però oberta a la deducció poètica, epifànica.

Preu: 0€ Activitat subvencionada.

Reserva la teva plaça clicant a la paraula ENLLAÇ!

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues

CONCERT DE PRESENTACIÓ 'LAPIEL'

Horari: 20:30

'Lapiel' és un projecte nascut per necessitat, un recull de fotografies emocionals que traspuen el desamor, les ombres i la llum de la vida del compositor barceloní Xavi Lapiel.

Després de publicar el seu primer disc 'kamikaze', ens presenta 'Una lluna nova', un espectacle únic amb el qual estrenarà el seu directe de pop-rock d'autor en format banda.

Preu: 6€

Compra la teva entrada en aquest enllaç!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues