Agenda del Casal

Miércoles, 11/01/2023

EXPOSICIÓ: 'CARTELLS MODERNISTES'

Horari: 17:00 a 12:00

El fons de cartells de l’Institut del Teatre està format per més de 5.000 unitats que podem dividir en quatre etapes: els cartells modernistes (1888-1908); els de les dues primeres dècades del segle XX amb l’Art Decó; els de l’etapa d’entre guerres (fins al 1939 a Espanya); i, des del 1939 fins a l'actualitat.

Aquesta mostra presenta peces modernistes que reflecteixen les principals tendències europees, amb artistes com Jules Chéret i Henri Toulouse-Lautrec, popularitzadors del cartellisme relacionat amb el món de l’espectacle; i Alfons Mucha, representant de l’Art Noveau que va infondre al gènere un estil preciosista ben divers de les formes lliures de Lautrec.

Altres cartells d’Art Nouveau que inclou la mostra són obres de Leopoldo Metlicovitx, Adolphe Hohenstein, Henri van de Velde i John Hassall, entre d’altres.

A finals del segle XIX, el conegut moviment Art Nouveau entra a Catalunya amb el nom de Modernisme i és recolzat per la burgesia catalanista. Es desenvolupa una nova tècnica publicitària en la que destacaran artistes com Ramon Casas, Alexandre de Riquer, Santiago Rusiñol, Adrià Gual, Antoni Utrillo i Miquel Utrillo o Josep Triadó.

Associació Casal Font d'en Fargues

AJORNAT Espectacle del Cicle TCC: "El revolt perillós" de J. B. Priestley

Horari: 19:00

 

ESPECTACLE AJORNAT PER PROBLEMES DE SALUT DE MEMBRES DE LA CIA. AVIAT US COMUNICAREM LA NOVA DATA. GRÀCIES PER LA COMPRENSIÓ

Cinquena edició del Cicle de Teatre Català Contemporani (Cicle TCC) per nodrir la programació d’hivern amb tres propostes teatrals contemporànies de companyies de diferents indrets de la geografia catalana durant els mesos de gener, febrer i març.

El Cicle TCC d’enguany comença amb el grup de teatre l’Espiga que presenta "El revolt perillós" de J. B. Priestley. Aquesta obra de teatre ens parla de la història de Sofia i Anna Roig, que fan una festa amb familiars i companyes al seu refugi rural. Un comentari casual d’un dels convidats encén una sèrie de revelacions devastadores, que revelen un embolcall de relacions clandestines i secrets foscos, la revelació dels quals té conseqüències tràgiques.

Preus:

OFERTA ENTRADA + SOPAR DESPRÉS DE L'ESPECTACLE

11 euros per a no socis / 10 euros si ets sòcia de l’ACFF, l’ Associació Veïns, menor de 25 anys i més gran de 65.

El preu de l’entrada general per a cada espectacle és de 6 euros, tot i que si ets sòcia de l’ACFF, l’ Associació Veïns i Veïnes, menor de 25 anys i més gran de 65 pots adquirir-la per 5 euros.

Pots treure les teves entrades per dissabte 21 de gener a les 19 h a través d'aquest a partir del 4/01 link!

Organitza: TdC i ACFF