Agenda del Casal

Miércoles, 22/02/2023

VINE DE PÚBLIC AL 8è Magazine de TV del Carmel

Horari: 17:00

Vols conèixer més de prop el projecte del Magazine Carmel?

T'esperem el dimecres 22 de febrer a partir de les 17h al teatre del Casal per fer de públic en un fals directe. Vine i gaudiràs com en un plató de televisió!

Què és el projecte Comunicant Carmel? Una proposta formativa comunitària on generar continguts audiovisuals des de la mirada de la gent del barri. Generant un procés d’aprenentatge entre entitats, equipaments, serveis i veïnes del Carmel des de la serva mirada. Cada dimecres a la tarda es reuneixen per decidir i treballar els continguts de manera col·laborativa.

Si voleu sumar-vos al projecte només heu d’escriure a carmelamunt@carmelamunt.org o al 622 20 32 98.

Recordeu que podeu venir de públic al 8è Magazine TV Carmel que es rodarà al Casal Font d’en Fargues.

El projecte pretén usar els Mitjans audiovisuals com a eina per poder parlar de les desigualtats en la qualitat de vida que genera el nostre entorn. Fent protagonistes a les persones tot reflexionant sobre aspectes relacionats amb la salut. Afrontant els condicionants que ens trobem per al ple desenvolupament de la nostra salut (física, emocional i mediambiental). Planteja canviar la mirada per entendre la salut des d’una perspectiva holística entenent com afecten els determinants de caràcter social més enllà dels genèrics. Esdevenim protagonistes des del mateix barri a l’hora dels determinants que ens afecten, visibilitzant-los i treballant per transformar la nostra pròpia realitat com a emissors i receptors dels missatges.

Consulta el seu tríptic obrint aquest enllaç!

Organitza: Pla comunitari del barri del Carmel i Carmel Amunt