Agenda del Casal

Lunes, 03/06/2024

EXPOSICIÓ: 'OCELLS DEL NOSTRE ENTORN'

Horari: 17:00 a 12:00

Autor de l'exposició Joan Guinarda.

Aficionat a la fotografia des de fa molt de temps, i d'uns anys ençà es va dedicar a captar els ocells, que volaven pel jardí de casa seva, al davant del parc del Guinardó, creant un mètode ideal en captar-los sense que ells se sentissin observats.

Aquesta col·lecció d'imatges és una mostra de la quantitat d'ocells, coneguts i no tant, que hi ha i alegren en el nostre àmbit.

El dimecres 26/06 a les 19h celebrarem la xerrada: 'COM OBSERVAR OCELLS A LA CIUTAT, EL PAPER DEL CIUTADÀ'. Les inscripcions les podràs fer a partir del dimecres 29 de maig. 

Organitza: Racó de la Foto

FESTA MAJOR! TORNEIG INTERESCOLAR DE TENNIS TAULA

Horari: 09:30 a 14:00

Com cada Festa Major, el grup de Tennis Taula del Casal dinamitzarà el torneig interescolar de tennis taula de l’escola Heura i l’escola Àngels Garriga.

Organitza: Grup de Tennis Taula

FESTA MAJOR! RECITAL DE CASTANYOLES

Horari: 19:00

Les alumnes del Taller de Castanyoles i la seva professora Loli Liria, ens faran una demostració de la seva pràctica setmanal en l'art de tocar les castanyoles.

No cal fer reserva prèvia.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada).

No us ho perdeu!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

FESTA MAJOR! CANTADA D'HAVANERES I ROM CREMAT

Horari: 22:00

Seguint la tradició, el primer divendres de Festa Major, celebrarem el concert d'havaneres amb el grup "Port-bo" mentre degustem el deliciós rom cremat.

Lloc: A la plaça de l'Església.

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues