Agenda del Casal

Lunes, 03/06/2024

EXPOSICIÓ: 'OCELLS DEL NOSTRE ENTORN'

Horari: 17:00 a 12:00

Autor de l'exposició Joan Guinarda.

Aficionat a la fotografia des de fa molt de temps, i d'uns anys ençà es va dedicar a captar els ocells, que volaven pel jardí de casa seva, al davant del parc del Guinardó, creant un mètode ideal en captar-los sense que ells se sentissin observats.

Aquesta col·lecció d'imatges és una mostra de la quantitat d'ocells, coneguts i no tant, que hi ha i alegren en el nostre àmbit.

El dimecres 26/06 a les 19h celebrarem la xerrada: 'COM OBSERVAR OCELLS A LA CIUTAT, EL PAPER DEL CIUTADÀ'. Les inscripcions les podràs fer a partir del dimecres 29 de maig. 

Organitza: Racó de la Foto

'COM OBSERVAR OCELLS A LA CIUTAT, EL PAPER DEL CIUTADÀ'

Horari: 19:00

En aquesta xerrada ens endinsarem en l'observació dels ocells, aportant dades dels projectes de ciència ciutadana, informant el desenvolupament de bioindicadors sobre l'estat del medi ambient i dels efectes que tenen els principals factors de canvi ambiental actuals.

Tot això de la mà de Marc Anton, membre de l'Institut Català d'Ornitologia. Investigador i tècnic que ha coordinat i editat “l'Atles dels ocells de Barcelona” entre altres publicacions.

En l’aspecte científic fa recerca pel desenvolupament de bioindicadors que informin sobre l'estat del medi natural i dels efectes que tenen els principals factors de canvi ambiental actuals.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada)

Inscripcions a partir del 29/05 a la web de reserves del Casal.

Activitat vinculada a l'exposició "Ocells en el nostre entorn".

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues