Cicle "Nits al Castell" THE LAST CABARET de Kiku Mistu

The Last Cabaret és una obra d’art transdisciplinària que enfronta l'ésser humà davant la mort a través d’una col·lecció “ready made” de 12 taüts redissenyats per donar-los un nou ús metafòric i d’una performance a manera de presentació interactiva on el públic pot experimentar en primera persona amb cada Taüt Cabareter i el seu procés poètic. Cada taüt reflexiona sobre un tema vital diferent: el temps, la vanitat, l'expiació de la culpa, el viatge de la vida, l'atzar, l'amor i el desamor, el renéixer, el transcendir la mort, la vida com una aventura, qualsevol temps passat va ser millor, l'hedonisme i el banquet de la vida, el carpe diem.
L'objectiu de “The Last Cabaret” és trencar el tabú de la mort, inclús més enllà de la mort física, acceptant-la com a quelcom intrínsec a l'ésser humà. Hem de morir per néixer.

El cicle “Nits  al Castell” torna les nits del divendres al pati d’armes per tercer any. Durant tres nits de juny el Castell es transformarà en un espai on anar a gaudir d'actuacions artístiques, tastar les delícies culinàries de les caravanes ambulants de menjar i gaudir de les vistes nocturnes de la ciutat des de la Terrassa del Castell. L’accés a l’activitat i a la resta del recinte serà gratuït a partir de les 20h. A partir de les 22h el Castell proporcionarà servei gratuït de bus llançadora fins a Plaça d’Espanya. 

Reserva
no cal reserva