FemPop al Castell 2020

Torna FemPop (El Festival Que No Vol Existir) al Castell de Montjuïc!

El 19 de setembre aixequem el puny contra la desigualtat de gènere en la indústria de la música amb la tercera edició del festival on les dones i les bandes liderades per dones s’emporten tot el protagonisme. I ho fem amb un cartell de Km0 i amb totes les precaucions sanitàries necessàries.

L’entrada es gratuïta però és imprescindible fer la reserva prèvia per poder assistir, no es podran obtenir les entrades a taquilles

Amb les actuacions de: Marem Ladson, Raquel Lúa, Uma, Ama Dee, Tronco

 

MESURES DE PREVENCIÓ

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Per accedir a l’activitat i durant tot el desenvolupament de l’acte serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai.

Es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida. a les entrades de l’espai, a la disposició del públic, Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

S’acomodarà als espectadors segons la disponibilitat d’aforament permesa per llei.