La Nit dels Museus 2018

La Nit dels Museus 2018 arriba al Castell amb una proposta que combina art contemporani, visites guiades, exposicions, foodtrucks i música. De les 19 a les 01h el Castell de Montjuïc obrirà les seves portes a tothom que vulgui passar una Nit dels Museus plena d’activitat.

El Castell torna a participar en la iniciativa “fàbriques de creació & museus”, aquest any col·laborant amb La Escocesa, un centre de producció artística multidisciplinar enfocat a les arts visuals autogestionat amb vocació pública. Quatre dels artistes residents de la Escocesa, Zosen, Marina Rubio, Daniel de la Barra, i Juan David Galindo, presentaran obres inèdites repartides en diferents indrets del Castell.

També des de les 19h els visitants podran gaudir de visites guiades per conèixer alguns dels racons del Castell. Les visites sortiran cada mitja hora fins les 24h i tenen una durada de trenta minuts.

El Centre d’Interpretació i les exposicions temporals “La revolució pedagògica de Ferrer i Guàrdia” i “Memòria perduda. Exposició fotogràfica de Miquel Gonzalez” també es podran visitar durant tota la Nit dels Museus.

Per completar la proposta el pati d’armes comptarà amb una zona de restauració amb foodtrucks i música per agafar forces i passar una bona estona sota les estrelles.

Us hi esperem!

Reserva
No cal reservar