Steve Smyth. Upper Montjuïc

Arriba Upper Montjuïc, el nou cicle de concerts d'estiu de petit format al Castell de Montjuïc. Els quatre diumenges de juliol quatre trobadors moderns ompliran el jardí del Castell de cançons i històries a les 19:30h.

Steve Smyth 

Dir que l'australià Steve Smyth té un directe potent és quedar-se curts. Molt curts. Els seus concerts són autèntics remolins de pura energia. Es regira al voltant del micròfon com un llop ferit, agarrant-se a la seva guitarra elèctrica com si fos l'única salvació. Steve Smyth porta gairebé una vida sencera en la carretera, i ha conquistat escenaris a tot el món. Ara arriba al Castell. Serà èpic.

Els concerts de l'Upper Montjuïc ompliran les tardes de diumenge de música i bon ambient, perque poques coses són més plaents que passar un diumenge al jardí. Si aquest mes de juliol et ve de gust fugir de la calor i les aglomeracions de la platja, el Castell de Montjuïc serà el teu refugi somiat. Upper Montjuïc és el cicle de concerts d'estiu de petit format on quatre trobadors et xiuxiuejaran les seves melodies i històries a cau d'orella, envoltats de mandariners i amb les millors vistes del Mediterrani.