Visita temàtica: El Castell de Montjuïc, des del segle XVII fins a la Guerra Civil

El 7 d'abril a les 11:00, descobreix la història del Castell de Montjuïc des del segle XVII amb l'expert Oriol Achón, explorant els calabossos i analitzant els grafitis de la Guerra Civil, en una visita que descriu la importància estratègica de la fortalesa a Barcelona.

El pròxim 7 d'abril a les 11:00, s'obre una oportunitat excepcional per submergir-se en la història del Castell de Montjuïc des del segle XVII fins a la Guerra Civil. Acompanya'ns en aquest viatge a través del temps de la mà de l'arqueòleg i expert Oriol Achón, qui desglossarà l'evolució històrica del recinte i els esdeveniments més rellevants que hi han tingut lloc al llarg dels segles.
 
L'explicació permetrà conèixer també els calabossos del castell, on les parets custodien històries gravades en grafitis. Aquesta experiència no només permetrà explorar aquests espais ocults, sinó que també brindarà l'oportunitat de d'acostar-se als missatges d'aquells que hi van ser confinats a la Guerra Civil.
 
A més a més, durant la visita, s'analitzarà la importància estratègica del castell en diferents èpoques de la història de Barcelona. Aprofundint també en l'evolució de la seva fesomia al cim de la muntanya, descobrint com ha canviat al llarg del temps i com s'ha adaptat als diversos usos i funcions que ha tingut al llarg de la història.
 
No us perdeu aquesta oportunitat única de conèixer a fons una part cabdal del patrimoni històric de la ciutat de Barcelona. És una ocasió excepcional per connectar amb el passat i entendre millor el present a través d'una de les edificacions més emblemàtiques de la ciutat.
 
Una activitat especialitzada que inicia un cicle de visites guiades dutes a terme per especialistes. Les places són limitades i poden adquirir-se al següent enllaç.
 
INFORMACIÓ PRÀCTICA
  • Durada: 2 hores.
  • Idioma: Català.
  • Preu: 4 €
  • Activitat amb reserva prèvia aquí