Visites guiada amb càpsules de microteatre per les vacances de Nadal.

Tornen les Visites guiada amb càpsules de microteatre "El dibuix del temps" al Castell durant les festes nadalenques. Els dies 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener. Les sessions seran a les 12h els dies laborables i a les 12 i a les 16:30h els caps de setmana.

Un espectacle, integrat a la visita guiada del Castell, que recorrerà la seva història, des dels experiments de Pierre François André Mechain per establir el sistema mètric fins a l'actualitat. Tres escenes, en tres punts singulars del Castell i en tres èpoques diferents amb un punt d'unió que faran al públic redescobrir tant el passat d'aquesta fortalesa com el de Barcelona.

L'espectacle és en català i té una durada de 25 minuts, fent un total de 85 minuts entre la visita guiada i l'espectacle. No es tracta d'una recreació de fets històrics, sinó d'una trama teatral creada perquè els barcelonins viatgin a través de la seva història i els visitants coneguin l'interessant passat de la ciutat. Compra aquí la teva entrada!

Reserva
No cal reservar