"My Kingdom for a light" de Tiler Gab

Tiler Gab presenta "My kingdom for a Light", una intervenció artística que inclou les seves noves obres. Ten Untold Stories i Untitled Colors seran exposades a les casernes del Castell de Montjuïc. L'intervenció està comissariada pel MIRA Festival i romandrà oberta fins al 7 de gener de 2024.

Ten Untold Stories

“Ten Untold Stories” és una sèrie de deu composicions lumíniques dissenyades per a un passadís de 140 metres del Castell Montjuïc. La instal·lació representa un viatge a través dels records de l'espai. La interacció de les reflexions de la llum i una banda sonora espacialitzada i amplificada per l'acústica del passadís destacarà els detalls arquitectònics de l'edifici històric i crearà una nova experiència en aquest reconegut espai.

Tiler Gab us convida a imaginar una història darrere les parets del monument emblemàtic de la ciutat, el Castell Montjuïc, mitjançant una instal·lació artística in situ. La instal·lació es presenta amb el suport d'INFilED Espanya."

Untitled Colors

Una obra fotogràfica a gran escala que explora les relacions entre el subjecte, l'objecte, la llum i el color. L'autor reflexiona sobre com l'escala pot distorsionar la nostra percepció de l'entorn o l'objecte quotidians.

BIO

Les obres de Tiler Gab tenen el seu origen a Barcelona. Combinant espai, llum i música en una experiència d'immersió audiovisual, una instal·lació específica del lloc o una actuació. Creant peces a la vora de l'arquitectura, la tecnologia, les arts digitals i la curiositat.

L'enfocament principal de la recerca artística de Tiler Gab està centrat en l'ésser humà: una percepció personal de la sinergia de l'espai, la llum, el so i com estableix un compromís emocional i físic, desenvolupant històries molt personals.

La creació de Tiler Gab convida a sintonitzar-se amb els subtils canvis que provoquen la llum i el color, endinsant-se en allò desconegut. Els projectes de Tiler Gab s'han presentat en diverses ciutats del món, incloent-hi Barcelona, Berlín, Praga, Morelia a Mèxic i Sharjah als Emirats Àrabs Units.