Cicle d'espectacles Nits d'estiu al Castell de Montjuïc

30.maig.2017

El cicle “Nits al Castell” torna les nits del divendres al pati d’armes per tercer any. Durant tres nits de juny el Castell es transformarà en un espai on anar a gaudir d'actuacions artístiques, tastar les delícies culinàries de les caravanes ambulants de menjar i gaudir de les vistes nocturnes de la ciutat des de la Terrassa del Castell. L’accés a l’activitat i a la resta del recinte serà gratuït a partir de les 20h. A partir de les 22h el Castell proporcionarà servei gratuït de bus llançadora fins a Plaça d’Espanya.

AGENDA

02/06 20 a 24h. Espectacle de 21:30 a 22:30h

Combinat de circ 53, Ateneu Popular de 9 barris

Un gran espectacle de circ, proposat per l’Ateneu Popular 9 Barris, en base als clàssics Combinats de Circ que van néixer en aquest equipament, en els que es busca una trobada fugaç entre diversos artistes de circ i una direcció valenta a càrrec de Jorge Albuerne i Ramiro Vergaz, membres de la comissió de circ de l’Ateneu. Combinat 53 portarà al pati d’armes multitud de disciplines del circ, des d’acrobàcies a trapezi, amb els millors artistes que han passat per l’Ateneu Popular.

 

09/06 20 a 24h

THE LAST CABARET, de Kiku Mistu

The Last Cabaret és una obra d’art transdisciplinar que enfronta a l’esser humà davant la mort a través d’una ’una col·lecció “ready made” de 12 taüts redissenyats per donar- los un nou ús metafòric i d’una perfomance a manera de presentació interactiva on el públic pot experimentar en primera persona amb cada Taüt Cabareter i el seu procés poètic. Cada taüt reflexiona sobre un tema vital diferent: el temps, la vanitat, l’expiació de la culpa, el viatge de la vida, l’atzar, l’amor i el desamor, el renéixer, el transcendir a la mort, la vida com una aventura, qualsevol temps passat va ser millor, l’hedonisme i el banquet de la vida, el carpe diem... L’objectiu de “The Last Cabaret” de és trencar el tabú de la mort, inclús més enllà de la mort física, acceptant-la com a quelcom intrínsec a l’esser humà. Hem de morir per néixer.

 

16/06 20 a 24h concert de 21 a 22:30h

Concert amb The Excitements

Per tancar el cicle Nits al Castell 2017 els Excitements portaran el seu rhythm and soul d'alt voltatge al pati d’armes del Castell de Montjuïc.Els Excitements són un grup de Barcelona amb tres LP a l’esquena i molts kilòmetres fets per carreteres de tot el món.  La banda aterrarà al Castell com una piconadora, la secció rítmica és la poderosa estructura sota la qual rugeixen les guitarres, udolen els metalls i on regna la veu de la Koko i l'arpa dels seus hipnòtics moviments. No us perdeu aquest final de festa, serà èpic!