Espectacles familiars al Castell

23.set.2020
La tornada a l’escola ja és un fet! Els nens i nenes tornen a classe, els adults a la feina, i al Castell de Montjuïc recuperem el cicle d’espectacles familiars, que aquest any enlloc d’aires primaverals tindrà un ambient més tardorenc.

El cicle d’espectacles familiars es durà a terme durant tots els diumenges d’octubre a partir de les 12:30h el pati d’armes. L’espectacle estarà inclòs en el preu de l’entrada del Castell. L’aforament dels espectacles és limitat, i els llocs s’assignaran per ordre d’arribada.

Per aquest cicle comptem amb una programació de luxe:

Diumenge 04/10,  12:30 “The Flamingos” de la cia. Los Herrerita

Per començar el cicle un espectacle de clown, amb malabarisme i molt d’humor a càrrec de Los Herrerita.  Seran capaços els “The Flamingos” de fer un show com déu mana?

Diumenge 11/10, 12:30h“Planteta Trampolí” de la cia. Back to classics.

Salts impossibles, cabrioles inversemblants fins i tot poesia és el que ens oferirà la companyia Planeta Trampolí en el seu espectacle amb el llit elàstic com a element principal

Diumenge 18/10, 12:30h  “Minute”, 12:30h de la cia. JAM

Minute és un espectacle gestual i de circ, on un fotògraf a l’antiga busca les cares més fotogèniques per a les seves fotos. Somriures, ganyotes i un munt de sorpreses en un show que no deixarà a ningú indiferent

Diumenge  25/10”, 12:30h “Absurd” de la cia. Circ Vermut

L’humor absurd, segell de la companyia Circ Vermut, tancarà el cicle d’espectacles familiars. “Absurd” combinen moments impressionants, personatges estrafolaris i escenes desastroses de caos que faran que la riallada estigui assegurada!

MESURES DE PREVENCIÓ

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Per accedir a l’activitat i durant tot el desenvolupament de l’acte serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai.

Es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida a les entrades de l’espai, a la disposició del públic,

S’acomodarà als espectadors segons la disponibilitat d’aforament permesa per llei.