FESTIVAL REBOMBORI

08.abr.2021

El Castell de Montjuïc presenta el FESTIVAL REBOMBORI un cicle d’espectacles per a tota la família. La programació no pot ser millor, amb espectacles de clown, de circ, baldufes gegants... tot això gràcies a les companyies i artistes joves i innovadors que ompliran el pati d’armes de rialles, ooooohs i aplaudiments.

El FESTIVAL REBOMBORI es durà a terme durant tots els diumenges de maig a partir de les 12:30h Al pati d’armes, a l’aire lliure i amb totes les mesures de seguretat sanitàries. Els espectacles tenen entre 45  i 60 minuts de durada, i el preu està inclòs de l’entrada del Castell. L’aforament és limitat i s’assignen les localitats per ordre d’arribada.

La programació del FESTIVAL és espectacular, amb circ, clown, equilibristes, baldufes gegants i fins i tot un nadó volador!

El 2 de maig Ricky, el professor de tennis oferirà classes magistrals de tennis allà on el públic li vulgui prestar una mica de atenció, la qual intentarà captar a qualsevol preu utilitzant el seu gran sentit de l'humor i diferents tècniques de circ.

 El 9 de maig The Sullivan’s portaran el show “Total Glamour” al pati d’armes, Es tracta d’un espectacle fresc, alegre i entretingut, carregat de bona música, humor i sobretot, amb artistes amb “moltes taules“ sobre l’escenari… Els dos artistes porten una àmplia trajectòria junts: vénen dels més grans i coneguts cabarets, varietés i creuers de tot el món, i amb els seus variats números circenses mostren el seu talent i experiència…tot i que…de vegades, no tot els hi surt tan perfecte com ells pretenen…

“TOTAL GLAMOUR” és un espectacle on el públic juga un paper molt important degut a la seva gran interacció i presència; un còctel per a gaudir-lo al màxim en tots i cadascun del seus moments.

El diumenge 16 “Circumloqui” de la cia Peus de Por. El circ Circumloqui muntarà la seva pista al capdmanut d’un tricicle motoritzat i es disposarà a actuar al pati d’armes del Castell. Un músic i un pallasso s’encarregaran d’ensenyar-nos números de màgia i equilibris, presentar-nos l’home forçut, el domador de feres i, finalment, ens presentarà l’increïble nadó bala!, l’únic nen capaç de volar més de 50 metres.

El 23 de maig la cia Mortelo & Manzani presenten l’espectacle “Absurditties”: Dos pallassos excèntrics arriben carregats d’un munt d’objectes i d’instruments que els porten a situacions d’allò més absurdes. Un espectacle fet amb el poc que tenen: recreant el seu propi món, un univers particular fet de realisme i fantasia.

Es tracta d’un espectacle sense paraules, a través del llenguatge universal del clown, ple de música en directe, humor absurd i moltes sorpreses més!

Per tancar el cicle, el 30 de maig, el Senyor de les Baldufes, de la cia Penélope y Aquiles, captivarà el públic amb el misteri i extravagància de l’univers “baldufes” que ha creat, on cada baldufa, trompo , trottola i toupie engendra una vida pròpia, manifestant un món únic i delirant.

Muntat en el seu tricicarro viatja pel globus quasi sense descans, on transporta la totalitat d’aquest cosmos que manipula amb virtuosisme i encant. El Senyor de les Baldufes ens mostra un petit gran Circ de Baldufes, on l’espectacle destaca per la qualitat de les seves “artistes”

MESURES DE PREVENCIÓ

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Per accedir al recinte del Castell i a l’activitat, i durant tot el desenvolupament de l’acte, serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai.

Es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic amb activitat viricida a la disposició del públic, a les zones d’accés a l’espai de l’espectacle.

S’acomodarà als espectadors segons la disponibilitat d’aforament permesa per llei.