Joc de pistes del Castell per les festes de nadal

23.des.2021

Gaudiu amb família del joc de pistes del Castell tots els dies del 27 de desembre al 5 de gener

Les festes de nadal ja són aquí i el Castell comptarà amb una activitat per a descobrir el Castell amb família: el joc de pistes. A partir del dilluns 27 de desembre i fins el dimecres 5 de gener del 2022, el joc de pistes del Castell estarà disponible cada dia

El joc de pistes, través de pistes, d’enigmes i de l’exploració dels racons del Castell, permetrà a les famílies i la canalla conèixer la història i el patrimoni del recinte d’una manera lúdica i molt divertida. 

El joc de pistes està orientat a nens i nenes de 5 a 16 anys acompanyats dels seus familiars, té una durada entre 60 i 90 minuts i és gratuïta (amb aforament limitat, no cal inscripció prèvia). L’activitat comença al pati d’armes del Castell.  A cada grup participant se li lliurarà una motxilla amb les instruccions, els diferents jocs i enigmes a resoldre i materials per explorar l’espai i anar superant les proves proposades. Al finalitzar la gimcana els participants rebran un diploma que certificarà que han superat el joc de pistes satisfactòriament!

El Castell de Montjuïc està obert tots els dies de la setmana de 10 a 18h, excepte el 25 de desembre i l’1 de gener. El diumenge 2 de gener l’entrada serà gratuïta, podeu reservar la vostra entrada seguint aquest enllaç.