Obrim el nou espai d’acollida i els nous accessos del Castell

22.des.2017

El Castell obre el públic el nou espai d’acollida, un indret modern, càlid i innovador on s’ubica la recepció, les taquilles de venda d’entrades, i un espai audiovisual polivalent. L’espai d’acollida condueix al visitant als nous accessos del Castell ubicats a l’interior del baluard de Sant Carles. Aquests nous accessos compten amb dos ascensors que fan accessible el Castell a persones amb mobilitat reduïda

L’espai d’acollida del Castell està situat a un dels antics cossos de guàrdia de la façana principal de l’edifici. El que havia estat un espai sense ús durant molt de temps, ha esdevingut, gràcies a una la reforma integral, una indret on estètica i funcionalitat es fonen per tal de convidar al visitant a conèixer el Castell a fons.

Els nous accessos del Baluard de Sant Carles segueixen en la línia d’espectacularitat i funcionalitat de l’espai d’acollida. El visitant entrarà al recinte per l’interior del Baluard de Sant Carles, que ha estat buidat per instal·lar els ascensors i l’escala. Aquest espai es presenta com un gran cub obert dins del Baluard, que rep la llum diürna a través dels ascensors de vidre i que, a la vegada, permet contemplar l’estructura interna d’aquesta zona del Castell.

No dubteu en venir a conèixer el nou espai d’acollida i els nous accessos del Castell, podreu veure zones que fins ara no eren visitables.