Programació d’estiu al Castell de Montjuïc

21.jun.2017

Arriba l’estiu i el Castell de Montjuïc inaugura la programació estival per afrontar el sol i la calor amb propostes fresques i interessants. Exposicions temporals, concerts a la fresca, una instal•lació artística i activitats familiars després de les vacances seran els suggeriments que fa el Castell per animar l’estiu.

La programació d’estiu comptarà amb dues exposicions temporals:  “Montjuïc, 100 anys de cartellisme” a la sala 20 del pati d’armes (disponible fins el 30 d’agost), i “La Batalla de Montjuïc. Defensant la ciutat des del Castell”, exposició que presenta aquest fet històric a través d’il·lustracions i textos breus, la mostra està ubicada a la sala 19 del pati d’armes i estarà disponible fins el 10 de setembre

El cicle “Vespres de Juliol” portarà concerts a fresca els diumenges 02, 09, 16 i 24 de juliol. De 19 a 22h la zona del jardí dels tarongers esdevindrà un indret on escoltar bona música i gaudir d’un entorn privilegiat.

A partir del 03 de juliol el pati d’armes acollirà la instal·lació artística “Qüestionant Fortaleses. Brodant diàlegs” de l’artista gironina Clara Gassiot.  Amb brodats sobre teles blanques, a manera de banderes, l'artista Clara Gassiot ens interroga sobre qüestions relacionades amb conceptes que tenim assimilats, potser de manera errònia, amb la seguretat i la protecció però que potser no fan més que evidenciar tensions, conflictes i lluites de poder.

El mes de setembre tancarà la programació d’estiu amb el cicle d’activitats familiars “Vine a Berenar al Castell”. Els diumenges 03, 10 i 17 el jardí dels tarongers es transformarà en una zona de pícnic on hi haurà actuacions de circ i clown per a tota la família.