Reformes al Castell

01.des.2015

El Castell està passant per un procés de remodelació profunda per tal d'adaptar el recinte a les necessitats d'un espai patrimonial actual.

Les reformes que s'estan duent a terme al Castell afecten actualment diversos àmbits del recinte. En primer lloc s'estan construïnt els nous accessos al baluard de Sant Carles, que permetran donar accessibilitat a les persones amb necessitats especials de mobilitat; també s'està actuant en les sales de l'ala oest del pati d'armes, actualitzant-ne les instal·lacions i renovant-les per adaptar-les als nous temps; una tercera intervenció s'està duent a terme a les antigues casernes, tancades al públic, per tal d'actualitzar-les de cara a usos futurs; i finalment, s'està construïnt una nova central d'energia i regulació climàtica en la zona no visitable del segon recinte. 

Malgrat aquestes intervencions, el recinte seguirà obert al públic de forma normal, oferint exposicions i activitats culturals als visitants que s'acostin al Castell.

Les intervencions s'allargaran al llarg del 2016 i tenen com a objectiu actualitzar i portar el Castell al segle XXI, convertint-lo en un espai patrimonial modern.