Creació i museus 2021: "Kiri Island"

El Castell de Montjuïc i la Caldera van presentar el passat 30 de juny "Kiri Island" d’Aratnza Labuena, activitat del cicle Creació i Museus del Grec 21.

La directora, dramaturga i coreògrafa Arantza Labuena convida les creadores i ballarines Bea Vergés i Reinaldo Ribeiro i a la cantant, compositora i intèrpret Marina Tomás, a compondre una peça artística al Castell de Montjuïc.

Ens parlen de tot allò que resisteix o persevera, de forma exòtica, com una illa plena d’arbres al mig de l’oceà, com una gota d’aigua dolça en mig de les salines de la Trinidad, com una paciència infinita, com un puny elevat, dos cors calents, unes mans plenes... o com un grup de dones en mig d’un castell.

Kiri Island  forma part de “Creació i Museus”, un cicle de propostes escèniques gràcies a les quals artistes de disciplines diverses entren en contacte amb els museus i institucions culturals de Barcelona i interactuen amb les seves instal·lacions i els seus fons en un seguit de muntatges de teatre, dansa, circ o música. 

Una coproducció de La Caldera i el Castell de Montjuïc.

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Arantza Labuena 

Creació i interpretació: Arantza Labuena, Bea Vergés, Reinaldo Ribeiro 

Musica en directe: Marina Tomás 

Imatge: Nora Baylach