Directori de bucs

Directori dels grups musicals que actualment assagen al CC Albareda:                         

Miss Ex
Una proposta musical autogestionada, transgressora, festiva i crítica. Uneix al seu show la performance, la música, el ball i els audiovisuals, en un gènere que mescla l'electrònica pop, rap i ritmes folklòrics colombians com la cúmbia i la champeta amb lletres iròniques entorn del gènere, la política, la tecnologia o la burocràcia.
 
Shisha Band
El grup vol explorar, difondre i gaudir de la música mediterrània i oriental posant un èmfasi especial en la percussió marroquina, la música culta àrab i els ritmes del sud i l'est d'Europa.
 
Iglú
El 2019, ens va portar una nova onada artística i creativa de la mà de quatre talentosos joves barcelonins que ja havien deixat el llistó molt alt com a finalistes del concurs musical de Badalona i del Festival Brot, el principal altaveu de la nova generació musical a Barcelona.
 
Dani Molina Project
Els membres d’aquest quartet electrònic d’improvisació lliure comparteixen la passió per estirar i explorar el timbre dels instruments. El seu so portarà els oients en un viatge espontani a una destinació desconeguda, on cada parada és un món nou i emocionant per explorar.
 
Sukarije
Trio de dones, cantants i instrumentistes que revisita la música tradicional dels Balcans. Un recorregut des de la depressió epirota fins a l’embriaguesa de la música búlgara, passant per l’embriaguesa de les melodies sefardites turques.
 
Oye! Sebas
Oye! Sebas és un projecte de cançó d’autor tropical, basat en cançons que parlen d’aventures viscudes injectades de sabor tropical i ritmes tradicionals de Llatinoamèrica, salsa, funk i matisos de jazz.
 
Green Crow
Banda de rock alternativo producida por el @orangebunkerstudio.
 
The suburb
Vaig arrencar El Suburbi que analitza cançons modernes populars grans per fer un vídeo-cobreix cada setmana per un any enter (53 vídeo-cobertes) quin em va portar per jugar 150 actuacions en 18 mesos i em va rebre un llicenciar tracte per un folk-pop rècord primigeni.
 
Taiko
Encara que realitzem els nostres tallers periòdics a Barcelona, estem oberts a moure'ns i col·laborar amb tu allà on el Taiko ens porti.
 
Bateria Confusa
Grup musical de batucada i samba
 
Los ravaleros
Folkclore urbà xilè , jazz *guachaca , balades , valsos portenys i el que vulguin !!!
 
Dones i repercussió
Somsó som una batucada transfeminista de dones, bolleres i trans autogestionada del barri del Poble-sec (Barcelona). Ens mou la música i la percussió, juntament amb la lluita per la transformació social.
 
Bloco Alagbé
BLOCO perquè l'instrumentació que tenim és la d'un bloco de samba.ALAGBE perquè és el responsable dels tocs rituals, els aliments, la conservació i preservació dels instruments musicals sagrats anomenats Atabaques.
 
Papa Orbe
Productor, baixista, tresero i percussionista, nascut a Santiago de Cuba en 1968, Papa Orbe prové d'una família de tradició musical que fusiona a preu fet al costat de les cúmbies colombianes dels Trupial sabaners.
 
Els Moderns
més que un cor, una família.
som una pinya. *visca *els *moderns!!
 
Carne de Satán
Carn de Satan conformada per Eskul i Leo Des de fa 7 anys  van portant el seu voltatge musical pels carrers de Barcelona. Compositors místics.
 
Just for Funk Band
Carn de Satan conformada per Eskul i Leo Des de fa 7 anys  van portant el seu voltatge musical pels carrers de Barcelona. Compositors místics.
 
La Guapachosa
La Guapachosa presenta en directe l’energia, la potència i el vacile dels ritmes tropicals afrocolombians. Cúmbies, sones i champetas (zoukus) mesclats amb petites dosis de chicha peruana, reggae roots i afrobeat.
 
Las Bajas Pasiones
Les Baixes Passions és un projecte que divaga entre l'experimentació electrònica, sintetitzadors, ritmes ballables i guitarres. Tot això recolzat per unes lletres, en forma de rap i cançó d'autor, submergides en la desconstrucció del gènere, el desamor i les drogues.
 
Baktun Ensemble
Grup de músics altament heterogeni centrat en la pràctica i experimentació amb sistemes de conducció, creació sonora i estrena de repertori. El ensemble està canalitzat al desenvolupament de solucions creatives de conjunt i aplicació al costat de músics experts en improvisació.
 
Grallers dels geganters del Poble-sec
Colla de gegants i grallers del barri del Poble-sec de Barcelona.
Tradició i cultura catalanes
 
Mossèn Bramit Morera
La seva música és una mescla de garage rock, rock’n’roll, rockabilly, frat-rock, instrosurf…esborronadores i divertides cançons de sinistre rock’n’roll, esgarrifoses temazos de primitiu i fosc garage que et conviden a l'inframón per a ballar al ritme del averno, teatrals i hipnòtiques peces d'horror rock invocades pel mateix Belcebú
 
Ana Casado Maktub Sextet
Establerta a la ciutat de Barcelona,
Anna Casado és una eclèctica cantaora de Flamenc Tradicional i músiques d'arrel
mediterrània que beu a més d'altres estils com el jazz, la música llatina i la música urbana.
Actualment lidera Maktub Sextet i participa en diversos projectes musicals com Hamsa Hamsa i Reflexos.
 
Izä
Gaditana dels Barris, establerta des de fa 8 anys a Barcelona, IZÄ és una artista amb una àmplia trajectòria musical en la qual el flamenc es barreja amb el funk, rock i la musica electrònicas.
 
Sacramento
Sistema biomusical conformat per la cantautora i intèrpret Lluna del Vent i el DJ i productor Roberto Mareas. Melodies carregades de raonament numèric i metàfores psiconáuticas en la simbiosi humà/màquina del nou mil·lenni.
 
Do d’acords
Projecte de l’associació Integrasons format per nens i nenes de les escoles del Poble-sec. Treballen amb instruments de percussió i amb la metodologia de la improvisació dirigida. Oferiran un dels seus concerts habituals acompanyats d’un grup de músics professionals.
 
Love Spreader
Es un projecte nascut a Barcelona i format per músics de mig món. Ells es defineixen a si mateixos com una espècie de família feliç encara que disfuncional que només té un objectiu: fer-vos aixecar de la cadira i posar-vos a ballar.
 

 

 

Compartir